ACTUALITAT DE L'OPEN 2008

DARIO PÉREZ I JOAN MARC GRIMAL, FINAL MASCULINA
Aquest diumenge es juga la gran final masculina, entre Joan Marc Grimal i Dario Pérez, del Torremirona de Figueres. Grimal s'ha imposat a Sergio Martínez després que aquest hagués d'abandonar per una inoportuna lesió. Martinez havia guanyat el primer set i el segon estava 2 a 2. La lesió va interrompre un gran partit dels dos jugadors del CT Malgrat. L'altre finalista, Dario Pérez, ha guanyat en semifinals a Jordi Muñoz del Cunit per 7/5 - 6/1, en un partit de gran qualitat i intensitat.

EL QUADRE FEMENÍ
La final femenina enfrontarà a Anna Gaprindacvili i a Gisela Castany. Gaprindachvili ha guanyat en un maratonià partit de semifinals a la jugadora local Agueda Areales per 6/2 - 4/6 i 7/6. Un duríssim tercer set que s'ha decidit en el tie-break. Castany serà la rival que ja va guanyar divendres a Carla Gallart per un còmode 6/1 i 6/0.
En aquest enllaç podreu trobar el quadre i els horaris:

**També podreu anar des de la nostra web clickant a l'apartat de resultats.

ACABA LA PRÈVIA AMB UN BON NIVELL DE TENNIS
Dani Ontiveros, Otger Comi, Carles Isern i Hector Hormigo són els classificats de la prèvia per la fase final. Quatre jugadors de gran nivel que completen un quadre final amb un gran nivell.
Enguany es recupera l'Open CT Malgrat - Memorial Jorge Herberg. Feia anys que no es jugava el torneig i des del club s'ha apostat per retornar-ho a les competicions oficials.
Es juga del 22 al 28 de setembre i és puntuable pel rànquing nacional. 1.200,00 € en premis per la prova masculina i femenina absoluta.
Esperem a tots els amants del nostre esport que vinguin a gaudir del bon tennis.