EL MALGRAT SOTS CAMPIÓ DEL D'ESPANYA DE TERCERA EN CAURE A VALLADOLID

Els Vallisoletans es van imposar per 6 a 3

Els pronòstics es van complir i el CT Valladolid 2006 es va imposar en la gran final de tercera. Un matí fred i ennovulat, en unes pistes dures va ser l'introducció dels quatre primers partits de l'eliminatòria. Els quatre van acabar en victòria dels castellans. Una llosa que va pesar sobre l'equip. Els dos següents partits el Malgrat va guanyar, Jordi Solé i Sergio Martínez van imposar-se amb un gran tennis. S'arribava als dobles amb la necessitat de guanyar els tres dobles, cosa quasi bé miraculosa tenint en compte les baixes del nostre equip. Així doncs els seu dobles número 1 va guanyar al nostre amb claredat, cosa que va fer inútil els partits igualadíssims dels altres. Així doncs el Valladolid es va proclamar campió de Tercera.
L'equip: Jordi Solé, Adrià Lozano, Sergio Martínez, Marc Monje, David Souto i Antonio Rico. Staff tècnic: Xavi Quesada i Jordi Torrent


L'EQUIP HA FET HISTÒRIA
Aquest sots-campionat ha estat una fita històrica del nostre club. L'ascens a segona ens col·loca entre els millors clubs del tennis Nacional. Moltes gràcies a tots els jugadors per la seva entrega, al tècnics i als socis i afició pel seu incondicional suport.



El primer equip assoleix l'heroicitat d'arribar a la FINAL de Tercera divisió en guanyar per 6 a 3 al Club de Campo Villa de Madrid
Aquest diumenge es va consumar la FITA HISTÒRICA d'assolir la final de tercera amb l'ascens directe a SEGONA. Un partit davant l'històric i gegant Club de Campo Villa de Madrid, on el públic va vibrar amb el nostre equip. En Jordi Solé, Adri Lozano, Sergio Martinez, Dani Ontiveros, Jordi Marré i Josep Tubert van imposar-se per 6 a 3, guanyant en els dobles decisius. No cal oblidar-se de la resta de l'equip: David Souto, Marc Monje, Antonio Rico, Joaquím Saurí, Jordi Cortina, Hugo Mengual i Marc Campillo a més del Staff tècnic: Xavi Quesada i Jordi Torrent.

Video de la notícia aquí: http://www.malgratconfidencial.com/2008/11/el-ctm-arriba-la-final-del-campionat.html (gentilesa de "Malgrat Confidencial")

La premsa:

DIARIMARESME.COM

WEB DE MALGRAT

TOT l'equip va acabar a la GÈLIDA piscina del Tennis Malgrat i després el sopar i la festa de cel·lebració va durar fins a altes hores de la matinada.
ENHORABONA CAMPIONS!!!