COMARQUES 2009 - L'EQUIP MASCULÍ A LA FINAL

Després de guanyar per un clar 4 a 0 al Sant Andreu de la B. els nostres jugadors repeteixen per segon any consecutiu la disputa de la final del Catalunya Comarques. Aquest any el rival serà el CD Terrassa H., que en semifinals es va imposar per 4 a 0 al Torribera. Esperem la vostra presència per ajudar al nostre equip en aquesta fita.
Equip: Jordi Solé, Dani Ontiveros, Sergio Martínez, Adrià Lozano, Hector Hormigo, David Massa i Cesareo Areales

Les noies empaten amb el Cunit i el +40 perd amb el Salou
El primer equip femení va empatar a 2 amb el Cunit, després de guanyar dos individuals i perdre el dobles i un individual. Amb aquest empat i l'assolit amb el Cercle Sabadellès l'equip no pot ser campió, però en funció del resultat del partit Cunit-Cercle si podrien acabar sots campiones. Esperem que el resultat ens acompanyi.
Equip: Agueda Areales, Alicia Suárez, Jeni Arregui, Maribel Vicente, Adela Gil, Mireia Riera i Alba Celis.
En aquest enllaç podeu consultar els quadres: http://www.fctennis.cat/competicio/003.php?id=2&subid=17

LA 1a FASE
El primer equip masculí ratifica el primer lloc de la primera fase guanyant per 5 a 0 al Premià.
Continua la imbatibilitat de l'equip després d'imposar-se per 5 a 0 al Premià de Mar. L'eliminatòria va tenir l'alicient del retorn en partit oficial de Sergio Martínez, tot i que encara no està al cent per cent. Sumat aquesta victòria a la de Masnou, Lloret, l'Alella-Sistres i el Cabrils fa que l'equip quedi campió de grup i passi a la segona fase eliminatòria.
Els primer equip femení guanya a l'Argelagues i l'Alella-Sistres
Les noies també s'han proclamat campiones de grup. El darrer cap de setmana es van imposar amb claredat a l'Argelagues i a l'Alella-sistres per 4 a 0 en les dues eliminatòries. Així doncs l'equip imbatut i campió de grup lluitarà pel títol en segona fase eliminatòria.

El Sènior +40 masculí guanya el derbi amb el Canet i queda primer
L'equip es va imposar per 4 a 1 al Canet, en partit que es decidia el campió de grup. Amb aquest resultat assoleix el campionat de grup i lluitarà també pel títol.
Equip: Joaquím Saurí, Josep Aymerich, Francisco Perea, Miguel Casasnovas, Manuel Llavador, Joan Alqueza, Manuel Muñoz, Jordi Cortina.