LES NOIES AL CAMPIONAT D'ESPANYA I CATALUNYA!!!


CAMPIONAT D'ESPANYA PER CLUBS FEMENI CATEGORIA C.
JA SOM A LES SEMIFINALS!!!
Aquest proper cap de setmana, dies 13 i 14 de novembre, l’equip Femení del Malgrat anirà a Madrid per jugar el partit de semifinals del Campionat d’Espanya’10.
Les jugadores del Club Tennis Malgrat, que fins ara han guanyat tots els partits que han disputat, si de nou tornen a guanyar aquest cap de setmana, de la qual cosa no en tenim cap dubte, tindran la possibilitat d’optar a l'ascens a la categoria B!!!

EL MALGRAT FEMENÍ ABSOLUT JUGARÀ PER PRIMER COP A LA HISTÒRIA UNA FASE FINAL DEL CATALUNYA
El cap de setmana del 18 al 21 de novembre es produirà un fet històric pel Club Tennis Malgrat. Per primer cop a la historia jugarà una fase final del Campionat de Catalunya Absolt. És a dir, estarà entre els 8 millors equips de tot Catalunya. Entre els rivals hi ha els clubs més importants de Catalunya i a l’hora d’Espanya, com el RCT Barcelona, el Barcino i La Salut entre d’altres. Per fer-nos una idea, entre les jugadores dels equips rivals hi ha les dues millors jugadores d’Espanya, Mª José Martínez i Carla Suárez, jugadores d’alt nivell mundial.
El fet de disputar aquesta fase final ja és un premi, que les jugadores ho gaudeixin i es deixin la pell en la competició.
ENHORABONA A JUGADORES, TÈCNICS I CLUB!