CAMPIONAT ABSOLUT DE CATALUNYA

EL MALGRAT FEMENÍ ABSOLUT FA HISTORIA JUGANT EL CATALUNYA ABSOLUT
Per primer cop a la historia, un equip del Club Tennis Malgrat, ha jugat la fase final d’un Campionat de Catalunya. L’equip femení està així, entre els 8 millor equips de Catalunya. La participació ja era un èxit. La competició s’ha jugat al Club Tennis Sabadell. A primera ronda es va enfrontar al RCT Barcelona, un equip amb les millors jugadores d’Espanya i que estan dins del circuit internacional. Com era lògic el Barcelona es va imposar per un 4 a 0. Un gran èxit per a una gran temporada de l’equip, que fa poc ha pujat a la segona divisió espanyola.
EQUIP: ROMINA SCEATS, MARIBEL VICENTE, ADELA GIL, MIREIA RIERA, JENI ARREGUI I AGUEDA AREALES.
CAPITÀ:
DANI AMIGO
LA PRÈVIA
El cap de setmana del 18 al 21 de novembre es produirà un fet històric pel Club de Tennis Malgrat. Per primer cop a la historia jugarà una fase final del Campionat de Catalunya Absolut. És a dir, estarà entre els vuit millors equips de tota Catalunya. Entre els rivals hi ha els clubs més importants de Catalunya i alhora d’Espanya, com el RCT Barcelona, el Barcino, La Salut entre d’altres. Per fer-nos una idea, entre les jugadores dels equips rivals, hi ha les dues millors jugadores d’Espanya, Mara José Martínez i Carla Suárez. Jugadores d’alt nivell mundial.
El fet de disputar aquesta fase final ja és un premi, que les jugadores ho gaudeixin i es deixin la pell en la competició.
ENHORABONA A JUGADORES, TÈCNICS I CLUB